Producent van aluminium ramen & deuren en thermische & akoestische isolatie in Oost-Vlaanderen

Van Geystelen Eurotherm: thermische en akoestische isolatie

Kwaliteitsramen

Van Gheystelen Eurotherm, gevestigd in Beveren maar werkzaam in de regio Oost-Vlaanderen en Antwerpen, is specialist in multifunctionele beglazingen en producent van aluminium ramen en aluminium deuren. Wij verdelen het exclusieve systeem Heat Mirror, met het al even exclusieve Superglass. Thermische en akoestische isolatie gegarandeerd. Onze 24 medewerkers werken elke dag keihard om u de hoogste kwaliteit en beste service te garanderen. Ook voor dakbeglazing kunt u rekenen op onze expertise.

 

Naast ramen zijn wij ook glazenmakers en kunt u bij ons terecht voor vensterglas.

 

Thermisch en akoestisch

Ramen met (enkele) beglazing vormen de grootste energieverliespost in een woning of bedrijfsgebouw. Maar de dubbele beglazing van Heat Mirror is het beste wapen, en heeft zelfs meer voordelen dan driedubbel glas: lichter, minder dik glas, dezelfde U-waarde, en minder gasverliespaden. Kortom, u geniet van het perfecte comfort in een ruimte met Heat Mirror. Bovendien kiest u zelf de esthetische invulling, en plaatst u, als u dat wilt, een zonwering.

 

Contactformulier

Wilt u meer weten over onze diensten? Contacteer ons dan of vul het contactformulier in op onze website. U duidt erop aan of u een (vrijblijvende) offerte, een prijslijst, of meer informatie wenst. Reken op een snelle reactie. Wij maken een afspraak (bij u thuis, of bij ons op kantoor), bespreken uw situatie, komen langs voor opmeting en onderzoek, en gaan aan de slag op de datum die u kiest.

Thermische en akoestische beglazing en isolatie bij Eurotherm in Beveren, Antwerpen

Thermische isolatie - akoestische isolatie


Aluminium ramen & aluminium deuren