Glazen deuren openen een nieuwe wereld!

Veel mensen vinden glazen deuren geweldig mooi. Zij zijn zich bewust van de moderne, open sfeer die ontstaat door de aanwezigheid van glazen deuren.

 

Gelukkig is het plaatsen en monteren van glazen deuren voor de specialisten van Van Geystelen Eurotherm een koud kunstje. Een bestaand deuromlijsting kan een mum van tijd worden voorzien van een glazen deur. Van Geystelen Eurotherm is gespecialiseerd in het vinden van klantgerichte oplossingen. Waardeer uw huis op met een glazen deur van Van Geystelen Eurotherm

Nood aan nieuwe ramen.

Zijn uw ramen aan vervanging toe of wilt u uw huis beter isoleren voor een hoger wooncomfort? Dan is het verstandig om dubbel of driedubbel glas te laten plaatsen in uw woning. Bij de aanschaf van dubbel glas rijst meestal de vraag: Wat gaat deze investering mij kosten? Past dit wel binnen mijn budget?

 

Informatie nodig omtrent de verschillende types glazen deuren of de verschillende mogelijkheden van beglazing voor uw ramen bij renovatie of nieuwbouw. Vraag dan zeker informatie aan over de mogelijkheden van de Heat mirror beglazing bij Van Geystelen Eurotherm . Onze medewerkers geven u graag uitleg en beantwoorden al uw (technische) vragen.

 

U kan onze medewerkers bereiken op het nummer 03/7757966 of je kan ze een e-mail sturen op volgend e-mail adres info@eurotherm.be